گزارش کارگاه "بازی ١"

# تاریخ انتشار 1402/06/06
# 86 بازدید
# مدت زمان مطالعه 0 دقیقه
گزارش-کارگاه-بازی-١

کارگاه "بازی١" اولین کارگاه از مجموعه‌ کارگاه‌های آموزشی بخش کودکان خردسال انتشارات فنی ایران در بعدازظهر روز ٢١ مرداد، ١٣٩٦ از ساعت ١٥ تا ١٨:٣٠ در تالار خسروشاهی این انتشارات برگزار شد. تسهیل‌گری این کارگاه را خانم گلناز رضوان،‌ یکی از متخصصین و فعالین باسابقة حوزه بازی بر عهده داشتند و کارگاه با حضور ٣٢ نفر از مربیان، مدیران آموزشی و مدیران مسئول مهدهای کودک،‌ از جمله مهد مژده،‌ ندای آسمان،‌ طوبی، نیکو، ساشا‌، مهد کودک سازمان تأمین اجتماعی، و همچنین فعالین و مسئولین برخی موسسات و سمن‌های حمایت از کودکان مانند موسسه مادران امروز،‌ مهر و ماه، جمعیت امام علی و خانه‌ای برای آینده برگزار شد.

هدف از طرح‌ریزی و اجرای این مجموعه کارگاه‌ها، ایجاد ساختاری برای حمایت از کتاب‌های بخش کودکان خردسال، به ویژه‌ کتاب‌های طرح کار از طریق گسترش شبکه ارتباطی انتشارات و تبدیل انتشارات به محلی برای گردهمایی و تبادل آراء فعالین حوزه کودک است. در این کارگاه، همانند کارگاه‌های آتی،‌ تمامی محصولات پیش‌دبستان انتشارات (کتاب‌های آموزشی، کتاب‌های مهارت‌های زندگی، کتاب‌های داستان،‌ کارت‌های قصه، پوسترهای آموزشی، کارت‌ها و پازل‌ها) به صورت نمایشگاهی ارائه و از هر دسته از محصولات تعدادی از آنان در گروه معرفی شدند.

هدف کلان این کارگاه، هم‌راستا با اهداف کلی تعیین شده برای مجموعه کارگاه‌ها،‌ گام برداشتن در راه ارتقاء‌ کیفیت آموزش کودکان خردسال در مهد‌های کودک و مراکز کار با کودک از طریق آموزش و بازآموزی و فراهم آوردن فرصتی برای به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانش افراد با یگدیگر است. هدف این کارگاه، به طور خاص، آشنایی و تجربه عملی انواع گوناگون بازی و بررسی تلویحات و اهداف آموزشی و نکات اجرایی آنها مانند نحوه انطباق آنها برای گروه‌های سنی مختلف در نظر گرفته شده بود. در کارگاه بر انواع مختلف بازی‌ها مانند بازی‌های دوستی و صلح،‌ بازی‌های اعتماد، بازی‌هایی برای شناخت کودکان،‌ بازی‌-نقاشی، بازی-نمایش، بازی-موسیقی معرفی و تجربه شدند که سه ویژگی مشترک آنان، اول، همکارانه و صلح‌مدارانه بودن‌ آنان و عدم حذف افراد در طول بازی؛ دوم، غیر رقابتی بودن و برد-برد بودن؛ و سوم، بدون وسیله بودن آنها بود. در پایان کارگاه، خانم رضوان برخی منابع از جمله کتاب‌ها و لوح‌های موسیقی را که می‌توانند به مربیان در انجام بازی‌ها یاری رسانند را معرفی کردند. در آینده، سه کارگاه بازی دیگر پیش‌بینی شده است.

دیدگاه شما 0 دیدگاه کاربران
امتیازدهی:
0
لطفا صبر کنید